Δηλωνεται κατηγορηματικα οτι, ολα τα δημοσιευομενα ποιηματα, αποσπασματα ποιηματων η, και στιχοι κ.λπ. λογοτεχνικα κειμενα ειναι απο εντυπες εκδοσεις ευρισκομενες στη κατοχη του διαχειριστη αυτου του ιστολογιου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, γινεται link κατ' ευθειαν στα ιστολογια στα οποια βρισκονται και οχι αναδημοσιευση τους, ακομη κι αν δεν υπαρχει σχετικο απαγορευτικο σημα.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Perry Como - The Platters




... ο πρωτος μου χορος, με τους Platters στο πικ-απ, λιγες μερες πριν τελειωσει η σχολικη χρονια, στην 6η Δημοτικου, με ημιφως, στο αποχαιρετιστηριο παρτυ μιας συμμαθητριας μου... αφου, προηγουμενως καταφερε τον στρατηγο πατερα της να δεχθει να φυγει απο το σπιτι κατα τη διαρκεια του, και, να μεινει μονο η μητερα της, για να μας φιλευει!
Η εποχη που ξεκινησε το ξηλωμα της πατριαρχικης δομης της ελληνικης κοινωνιας!

Τρελλη εποχη, γεματη ρομαντισμο και ονειρα, απ' τα μεσα του '50 ως τα μεσα του '60! Και μετα, ακομη πιο τρελλη απ' τα μεσα του '60 ως τη μεταπολιτευση!

Στη συνεχεια η 35ετια της σταδιακης ολισθησης, μεχρι τη σημερινη, πληρη καταπτωση και τον ολοκληρωτικο ευτελισμο ολων των αξιων της ζωης, στο βωμο του χρηματος και του κερδους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: