Δηλωνεται κατηγορηματικα οτι, ολα τα δημοσιευομενα ποιηματα, αποσπασματα ποιηματων η, και στιχοι κ.λπ. λογοτεχνικα κειμενα ειναι απο εντυπες εκδοσεις ευρισκομενες στη κατοχη του διαχειριστη αυτου του ιστολογιου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, γινεται link κατ' ευθειαν στα ιστολογια στα οποια βρισκονται και οχι αναδημοσιευση τους, ακομη κι αν δεν υπαρχει σχετικο απαγορευτικο σημα.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ...


ΚΙ ΟΜΩΣ...

Μεσα σ' αυτον το ΚΟΝΙΟΡΤΟ, τη θολουρα και την "ομιχλη" που αφηνουν πισω τους οι επελαυνοντες νεοβαρβαροι :
- ...(νεο)κουλτουριαρηδες που "μονο τις τριχες τους δεν αμφισβητ(ησαν)ουν" καθως λεγει ο Ντινος Χριστιανοπουλος.

Μεσα σ' αυτον τον ΩΚΕΑΝΟ :
- ... της "κακοσχημης υπερβολης και... απρεπειας", οπως λεγει η Κικη Δημουλα.
- ... της "ασχημιας που νικησε το ωραιο, το θριαμβο των μετριων, την υποχωρηση της ευφυιας, τη δυναμη της ηλιθιοτητας και της κατινιας, τη γενικευμενη μεταλλαξη αξι'ων και αξ'ιων", κατα τον Μανο Στεφανιδη.

- ... της επικρατησης του κιτς, της δηθεν γνωσης, της δηθεν ανθρωπιας, της δηθεν αλληλεγγυης, της δηθεν φιλιας, της δηθεν αγαπης, του δηθεν ερωτα, της δηθεν επαναστικοτητας η ανταρσιας, ακομη ακομη της δηθεν οργης για ολα αυτα που συμβαινουν, πανω απο δυο χρονια τωρα, στο τοπο αυτο... με απλα λογια, μιας δηθεν κοινωνιας, μιας κοινωνιας χαζοχαρουμενης... χασκογελωντων νεων και παλαιων διανοουμενων που αδυνατουν να αρθρωσουν μια νεα "ποιητικη", ενα νεο καθαρο κινημα, οδηγο για τον κοσμο, που με πολυ λαχταρα το προσμενει απ' αυτους - ιδιαιτερα οι νεοι - και με μεγαλη, σιγουρα, χαρα θα το ακολουθουσε(αν)... αλλα, αρκουνται μονο σε αμφισημες δηλωσεις, κρισεις, κριτικες, σχολια ακολουθουμενα απο υπονοουμενα... και στομφωδη επιδειξη παρηκμασμενων γνωσεων, θεωριων και λογων... λογια λογια λογια με καπελλο η χωρις,

... ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ακομη βραχονησιδες που ανθιστανται στη φθορα :



... το πιο πανω βιντεο, "εκλεψα" απο τη


του φιλου αρχιτεκτονα, ζωγραφου και καθηγητη... !

Δεν υπάρχουν σχόλια: