Δηλωνεται κατηγορηματικα οτι, ολα τα δημοσιευομενα ποιηματα, αποσπασματα ποιηματων η, και στιχοι κ.λπ. λογοτεχνικα κειμενα ειναι απο εντυπες εκδοσεις ευρισκομενες στη κατοχη του διαχειριστη αυτου του ιστολογιου. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, γινεται link κατ' ευθειαν στα ιστολογια στα οποια βρισκονται και οχι αναδημοσιευση τους, ακομη κι αν δεν υπαρχει σχετικο απαγορευτικο σημα.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

το ημερολογιο μου ( III )


Η αποψινη συναντηση, μολις τελειωσε. Τα μεζεδακια της Τανιας γευστικοτατα, μαζι με σπιτικο κρασι και για επιδορπιο καρυδοπιττα με παγωτο, δυναμωσε τη φιλια μεταξυ ολων μας κι ανοιξε τα στοματα. Ο Νικος, οσακις η δουλεια-του του επετρεπε να συμμετεχει στη συζητηση, γλωσσα δεν εβαζε μεσα. Ο Γ. εγγλεζος στο ραντεβου του! Γεματος, οπως παντα, απο δημιουργικες ιδεες για το καλο ΟΛΩΝ.
Συμφωνησαμε σε ολα και Θεου θελοντος, οσα προγραμματισαμε ΞΕΚΙΝΟΥΝ περι το τελος Ιουνιου, το πολυ αρχες Ιουλιου. Τελικα ολα προχωρουν κατα τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
Αυριο το πρωι θα συναντηθουμε κατ' ιδιαν για να καθορισουμε την πορεια προετοιμασιας και να μπουμε στις απαραιτητες λεπτομερειες, ξεκινωντας απ' την ερχομενη εβδομαδα κιολας.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ!




Δεν υπάρχουν σχόλια: